Alarotu: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Alarotu

Alarotu on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Alarotujen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 121

v. 2015 124

v. 2016 126

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Alarotu on noin sijalla 5 500.

Alarotu on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Alarotu ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Alarotu on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Alarotu on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Alarotu ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 15 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Alarotuja on 126.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1946–1997
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Alarotu esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Alarotu

Alarotu (paikannimi)

Alarotu on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Alarotu jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Alarotu-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Алароту tarkoittaa nimeä Alarotu. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Alari Alarotu tai Ala Alarotu.

Samankaltaisia nimiä kuin Alarotu

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: alarotu.com, alarotu.eu, alarotu.fi, alarotu.info, alarotu.name, alarotu.net, alarotu.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Alarotu i Finland. Surname Alarotu in Finland.

©Tuomas Salste