Alarova: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Alarova

Alarova on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Alarova-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 23

v. 2016 23

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Alarova on noin sijalla 20 000.

Alarova-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Alarova on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Alarova ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Alarova

Alarova (paikannimi)

Alarova on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 4 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Alarova jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Alarova-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Аларова tarkoittaa nimeä Alarova. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Alarofwa on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Alarova olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Alari Alarova tai Ala Alarova.

Samankaltaisia nimiä kuin Alarova

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Alarova i Finland. Surname Alarova in Finland.

©Tuomas Salste