Alasuutari: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Alasuutari

Alasuutari on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Alasuutarien määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 114 max

v. 2014 173

v. 2015 175

v. 2016 176

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Alasuutari on noin sijalla 4 200.

Alasuutari on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Alasuutari ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1976–1995
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Alasuutari esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Alasuutari-suku ulkomailla

Ruotsissa Alasuutari oli 10 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Аласуутари tarkoittaa nimeä Alasuutari. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Alasutarj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Alasuutari olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ala Alasuutari tai Alan Alasuutari.

Samankaltaisia nimiä kuin Alasuutari

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: alasuutari.fi, alasuutari.com, alasuutari.eu, alasuutari.info, alasuutari.name, alasuutari.net, alasuutari.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Alasuutari i Finland. Surname Alasuutari in Finland.

©Tuomas Salste