Alatalkkari: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Alatalkkari

Alatalkkari on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Alatalkkarien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 29

v. 2016 29

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Alatalkkari on noin sijalla 17 000.

Alatalkkari-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Alatalkkari on melko pitkä nimi.

Alatalkkari on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Alatalkkari ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Алаталккари tarkoittaa nimeä Alatalkkari. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Alatalcarj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Alatalkkari olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ala Alatalkkari tai Alan Alatalkkari.

Samankaltaisia nimiä kuin Alatalkkari

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Alatalkkari i Finland. Surname Alatalkkari in Finland.

©Tuomas Salste