Alatörmänen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Alatörmänen

Alatörmänen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Alatörmästen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 21

v. 2016 21

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Alatörmänen on noin sijalla 21 000.

Alatörmänen-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Alatörmänen on melko pitkä nimi.

Alatörmänen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Alatörmänen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1942

Sana Alatörmäsen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Alatörmänen osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Alatörmänen esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Alatörmäsentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Алатёрмянен ("Alatjormjanen") tarkoittaa nimeä Alatörmänen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Alatörmäin on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Alatörmänen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Alatormanen tai Alatoermaenen, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ala Alatörmänen tai Alan Alatörmänen.

Samankaltaisia nimiä kuin Alatörmänen

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Alatörmänen i Finland. Surname Alatörmänen in Finland.

©Tuomas Salste