Alatupa: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Alatupa

Alatupa on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Alatupien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 54

v. 2015 53

v. 2016 52

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Alatupa on noin sijalla 11 000.

Alatupa-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Alatupa on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Alatupa ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1924
Lakanneet yritykset
perust. 1964

Sana Alatupa esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Alatupa

Alatupa (paikannimi)Katuosoitteissa

Alatupa on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 89 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on maastokohde sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Alatupa jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Alatupa esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Alatupa, Alatuvantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Alatupa-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Алатупа tarkoittaa nimeä Alatupa. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ala Alatupa tai Alan Alatupa.

Samankaltaisia nimiä kuin Alatupa

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Alatupa i Finland. Surname Alatupa in Finland.

©Tuomas Salste