Alaviitala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Alaviitala

Alaviitala on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Alaviitala-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 58

v. 2015 57

v. 2016 58

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Alaviitala on noin sijalla 10 000.

Alaviitala-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Alaviitala on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Alaviitala ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1942–1944
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Alaviitala tai Alaviitalan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Alaviitala osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Alaviitala esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Alaviitalantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Алавийтала ("Alavijtala") tarkoittaa nimeä Alaviitala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Alafwijtala on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Alaviitala olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ala Alaviitala tai Alan Alaviitala.

Samankaltaisia nimiä kuin Alaviitala

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Alaviitala i Finland. Surname Alaviitala in Finland.

©Tuomas Salste