Alavuotunki: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Alavuotunki

Alavuotunki on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Alavuotunkien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 95

v. 2015 94

v. 2016 92

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Alavuotunki on noin sijalla 7 100.

Alavuotunki-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Alavuotunki on melko pitkä nimi.

Alavuotunki on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Alavuotunki ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1967
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Alavuotunki esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Alavuotunki osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Alavuotunki esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Alavuotungintie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Алавуотунки tarkoittaa nimeä Alavuotunki. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Alafwootungj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Alavuotunki olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ala Alavuotunki tai Alan Alavuotunki.

Samankaltaisia nimiä kuin Alavuotunki

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Alavuotunki i Finland. Surname Alavuotunki in Finland.

©Tuomas Salste