Ali-Jaakkola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ali-Jaakkola

Ali-Jaakkola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ali-Jaakkoloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 23

v. 2016 23

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ali-Jaakkola on noin sijalla 20 000.

Ali-Jaakkola-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Ali-Jaakkola on melko pitkä nimi.

Ali-Jaakkola on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ali-Jaakkola ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Ali-Jaakkola

Ali-Jaakkola (paikannimi)Katuosoitteissa

Ali-Jaakkola on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Ali-Jaakkola jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Ali-Jaakkola esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Ali-Jaakkolantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Ali-Jaakkola-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Али-Яаккола tarkoittaa nimeä Ali-Jaakkola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ali=Iackola on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ali-Jaakkola olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ali Ali-Jaakkola.

Samankaltaisia nimiä kuin Ali-Jaakkola

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ali-Jaakkola i Finland. Surname Ali-Jaakkola in Finland.

©Tuomas Salste