Ali-Keskikylä: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ali-Keskikylä

Ali-Keskikylä on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ali-Keskikylien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 41

v. 2016 42

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ali-Keskikylä on noin sijalla 13 000.

Ali-Keskikylä-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Ali-Keskikylä on melko pitkä nimi.

Ali-Keskikylä on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ali-Keskikylä ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Ali-Keskikylä

Ali-Keskikylä (paikannimi)

Ali-Keskikylä on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Ali-Keskikylä jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Ali-Keskikylä-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Али-Кескикюля ("Ali-Keskikjulja") tarkoittaa nimeä Ali-Keskikylä. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ali=Keskikÿlä on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ali-Keskikylä olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Ali-Keskikyla tai Ali-Keskikylae, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ali Ali-Keskikylä.

Samankaltaisia nimiä kuin Ali-Keskikylä

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ali-Keskikylä i Finland. Surname Ali-Keskikylä in Finland.

©Tuomas Salste