Ali-Lekkala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ali-Lekkala

Ali-Lekkala on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ali-Lekkala-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 25

v. 2016 25

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ali-Lekkala on noin sijalla 19 000.

Ali-Lekkala-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Ali-Lekkala on melko pitkä nimi.

Ali-Lekkala on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ali-Lekkala ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Ali-Lekkala

Ali-Lekkala (paikannimi)

Ali-Lekkala on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Ali-Lekkala jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Ali-Lekkala-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Али-Леккала tarkoittaa nimeä Ali-Lekkala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ali=Leckala on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ali-Lekkala olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ali Ali-Lekkala.

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ali-Lekkala i Finland. Surname Ali-Lekkala in Finland.

©Tuomas Salste