Ali-Mattila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ali-Mattila

Ali-Mattila on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ali-Mattiloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 42

v. 2016 41

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ali-Mattila on noin sijalla 13 000.

Ali-Mattila-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Ali-Mattila on melko pitkä nimi.

Ali-Mattila on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ali-Mattila ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimestä on olemassa variantti Alimattila. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Paikannimi Ali-Mattila

Ali-Mattila (paikannimi)

Ali-Mattila on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 12 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Ali-Mattila jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Ali-Mattila-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Али-Маттила tarkoittaa nimeä Ali-Mattila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ali Ali-Mattila.

Samankaltaisia nimiä kuin Ali-Mattila

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ali-Mattila i Finland. Surname Ali-Mattila in Finland.

©Tuomas Salste