Ali-Rantala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ali-Rantala

Ali-Rantala on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ali-Rantaloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 38

v. 2016 38

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ali-Rantala on noin sijalla 14 000.

Ali-Rantala-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Ali-Rantala on melko pitkä nimi.

Ali-Rantala on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ali-Rantala ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Ali-Rantala

Ali-Rantala (paikannimi)Katuosoitteissa

Ali-Rantala on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Ali-Rantala jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Ali-Rantala esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Ali-Rantalantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Ali-Rantala-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Али-Рантала tarkoittaa nimeä Ali-Rantala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ali=Randala on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ali-Rantala olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ali Ali-Rantala.

Samankaltaisia nimiä kuin Ali-Rantala

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ali-Rantala i Finland. Surname Ali-Rantala in Finland.

©Tuomas Salste