Ali-Rekola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ali-Rekola

Ali-Rekola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ali-Rekoloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 20

v. 2016 21

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ali-Rekola on noin sijalla 21 000.

Ali-Rekola-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Ali-Rekola on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ali-Rekola ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Ali-Rekola

Ali-Rekola (paikannimi)

Ali-Rekola on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 5 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Ali-Rekola jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Ali-Rekola-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Али-Рекола tarkoittaa nimeä Ali-Rekola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ali=Recola on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ali-Rekola olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ali Ali-Rekola.

Samankaltaisia nimiä kuin Ali-Rekola

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ali-Rekola i Finland. Surname Ali-Rekola in Finland.

©Tuomas Salste