Alijoki: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Alijoki

Alijoki on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Alijokien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 36

v. 2016 36

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Alijoki on noin sijalla 14 000.

Alijoki-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Alijoki on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Alijoki ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1919–1937
Lakanneet yritykset
perust. 1947–1953

Sana Alijoki tai Alijoen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Alijoki

Alijoki (paikannimi)Katuosoitteissa

Alijoki on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 5 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo sekä virtavesi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Alijoki jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Alijoki esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Alijoentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Alijoki-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Алийоки tarkoittaa nimeä Alijoki. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ali Alijoki.

Samankaltaisia nimiä kuin Alijoki

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Alijoki i Finland. Surname Alijoki in Finland.

©Tuomas Salste