Allinniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Allinniemi

Allinniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Allinniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 22

v. 2016 22

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Allinniemi on noin sijalla 20 000.

Allinniemi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Allinniemi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Allinniemi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Allinniemi

Allinniemi (paikannimi)Katuosoitteissa

Allinniemi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 4 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on niemi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Allinniemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Allinniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Allinniementie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Allinniemi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Аллинниеми ("Allinnijemi") tarkoittaa nimeä Allinniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Alli Allinniemi tai Alle Allinniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Allinniemi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Allinniemi i Finland. Surname Allinniemi in Finland.

©Tuomas Salste