Alvik: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Alvik

Alvik on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Alvikien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 27

v. 2016 27

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Alvik on noin sijalla 18 000.

Alvik-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Alvik on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Alvik ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimestä on olemassa variantti Ahlvik. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Alvik esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Alvik

Alvik (paikannimi)Katuosoitteissa

Alvik on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 8 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo sekä vesialue.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Alvik jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Alvik esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Alvikintie, Alviksvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Alvik-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Alvikit ulkomailla

Ruotsissa Alvik oli 20 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Norjassa Alvik oli 119 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

2720119
Alvikit Pohjolassa

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Alvi Alvik tai Alvina Alvik.

Samankaltaisia nimiä kuin Alvik

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Alvik i Finland. Surname Alvik in Finland.

©Tuomas Salste