Annola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Annola

Annola on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Annola-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 179 max

v. 2014 191

v. 2015 191

v. 2016 191

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Annola on noin sijalla 4 000.

Annola on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Annola ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Annola on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Annola on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Annola ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 29 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Annola-nimisiä on 191.

Asuinpaikat 1939–1958

Asuinpaikkoja
1939–1958

Annola-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 7 Annolan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1985–2000
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Annola esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Annola

Annola (paikannimi)

Annola on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 4 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Annola jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Annola-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Annolat ulkomailla

Ruotsissa Annola oli 13 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Аннола tarkoittaa nimeä Annola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ann Annola.

Samankaltaisia nimiä kuin Annola

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: annola.com, annola.eu, annola.fi, annola.info, annola.name, annola.net, annola.org, annolat.com, annolat.eu, annolat.fi, annolat.info, annolat.name, annolat.net, annolat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Annola i Finland. Surname Annola in Finland.

©Tuomas Salste