Anola-Pukkila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Anola-Pukkila

Anola-Pukkila on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Anola-Pukkila-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 23

v. 2016 23

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Anola-Pukkila on noin sijalla 20 000.

Anola-Pukkila-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Anola-Pukkila on melko pitkä nimi.

Anola-Pukkila on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Anola-Pukkila ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Анола-Пуккила tarkoittaa nimeä Anola-Pukkila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Anola=Puckila on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Anola-Pukkila olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ano Anola-Pukkila.

Samankaltaisia nimiä kuin Anola-Pukkila

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Anola-Pukkila i Finland. Surname Anola-Pukkila in Finland.

©Tuomas Salste