Antfolk: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Antfolk

Antfolk on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Antfolkien määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1990 99

v. 2014 134

v. 2015 133

v. 2016 134

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Antfolk on noin sijalla 5 300.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (f). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Antfolk on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Antfolk ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Antfolk on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Antfolk on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Antfolk ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 59 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Antfolkeja on 134.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1976–1995

Sana Antfolk esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Antfolk osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Antfolk esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Antfolkintie, Antfolkvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Antfolkit ulkomailla

Ruotsissa Antfolk oli 66 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ante Antfolk tai Antonia Antfolk.

Samankaltaisia nimiä kuin Antfolk

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: antfolk.com, antfolk.eu, antfolk.fi, antfolk.info, antfolk.name, antfolk.net, antfolk.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Antfolk i Finland. Surname Antfolk in Finland.

©Tuomas Salste