Apila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Apila

Apila on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Apiloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 50

v. 2015 50

v. 2016 50

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Apila on noin sijalla 11 000.

Apila-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Apila on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Apila ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1910–1938
Lakanneet yritykset
perust. 1962–2005

Sana Apila esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Apila

Apila (paikannimi)Katuosoitteissa

Apila on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Apila jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Apila esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Apila, Apilakaari, Apilakaarre, Apilakatu, Apilakuja, Apilankatu, Apilapolku, Apilarinne, Apilatie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Apila-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Etunimi Apila

Apila on myös naisen etunimi. Vuonna 2016 Apila oli yhtenä etunimenä 21 naisella. Samaan aikaan Apila oli 50 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Nimi on tavallisimmin käytössä naisten toisena tai kolmantena etunimenä (15 henkeä). Ensimmäisenä etunimenä se on harvinaisempi (6).

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Апила tarkoittaa nimeä Apila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Samankaltaisia nimiä kuin Apila

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Apila i Finland. Surname Apila in Finland.

©Tuomas Salste