Aro-Koivisto: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Aro-Koivisto

Aro-Koivisto on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Aro-Koivistojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 29

v. 2016 29

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Aro-Koivisto on noin sijalla 17 000.

Aro-Koivisto-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Aro-Koivisto on melko pitkä nimi.

Aro-Koivisto on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Aro-Koivisto ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Аро-Койвисто tarkoittaa nimeä Aro-Koivisto. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Aro=Coifwistå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Aro-Koivisto olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Aro Aro-Koivisto tai Aronia Aro-Koivisto.

Samankaltaisia nimiä kuin Aro-Koivisto

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Aro-Koivisto i Finland. Surname Aro-Koivisto in Finland.

©Tuomas Salste