Aronniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Aronniemi

Aronniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Aronniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 32

v. 2016 32

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Aronniemi on noin sijalla 16 000.

Aronniemi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Aronniemi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Aronniemi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Aronniemi

Aronniemi (paikannimi)Katuosoitteissa

Aronniemi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on niemi sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Aronniemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Aronniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Aronniemenkuja. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Aronniemi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Аронниеми ("Aronnijemi") tarkoittaa nimeä Aronniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Aron Aronniemi tai Aronia Aronniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Aronniemi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Aronniemi i Finland. Surname Aronniemi in Finland.

©Tuomas Salste