Aspegrén: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Aspegrén

Aspegrén on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Aspegrénien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 23

v. 2016 23

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Aspegrén on noin sijalla 20 000.

Aspegrén-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (é). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Aspegrén on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Aspegrén ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimestä on olemassa variantti Aspegren. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Aspegrén esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Aspegrénit ulkomailla

Ruotsissa Aspegrén oli 12 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Norjassa Aspegren oli 23 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

231223
Aspegrénit Pohjolassa

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 182 henkeä, joiden sukunimi oli ASPEGREN.

Samankaltaisia nimiä kuin Aspegrén

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: aspegren.com, aspegren.eu, aspegren.fi, aspegren.info, aspegren.net, aspegren.org, aspegren.name. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Aspegrén i Finland. Surname Aspegrén in Finland.

©Tuomas Salste