Aulakoski: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Aulakoski

Aulakoski on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Aulakoskien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 59

v. 2015 63

v. 2016 62

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Aulakoski on noin sijalla 9 600.

Aulakoski-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Aulakoski on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Aulakoski ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Аулакоски tarkoittaa nimeä Aulakoski. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Aulacoskj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Aulakoski olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Aula Aulakoski tai Aulo Aulakoski.

Samankaltaisia nimiä kuin Aulakoski

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Aulakoski i Finland. Surname Aulakoski in Finland.

©Tuomas Salste