Aulaskari: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Aulaskari

Aulaskari on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Aulaskarien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 28

v. 2016 28

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Aulaskari on noin sijalla 17 000.

Aulaskari-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Aulaskari on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Aulaskari ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ауласкари tarkoittaa nimeä Aulaskari. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Aulascarj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Aulaskari olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Aula Aulaskari tai Aulo Aulaskari.

Samankaltaisia nimiä kuin Aulaskari

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Aulaskari i Finland. Surname Aulaskari in Finland.

©Tuomas Salste