Aunesluoma: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Aunesluoma

Aunesluoma on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Aunesluomien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 30 max

v. 2015 25

v. 2016 25

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2015–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Aunesluoma on noin sijalla 19 000.

Aunesluoma-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Aunesluoma on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Aunesluoma ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Aunesluoma

Aunesluoma (paikannimi)Katuosoitteissa

Aunesluoma on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo sekä virtavesi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Aunesluoma jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Aunesluoma esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Aunesluomantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Aunesluoma-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Аунеслуома tarkoittaa nimeä Aunesluoma. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Aune Aunesluoma tai Aunus Aunesluoma.

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Aunesluoma i Finland. Surname Aunesluoma in Finland.

©Tuomas Salste