Auno: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Auno

Auno on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Auno-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 95

v. 2015 95

v. 2016 95

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Auno on noin sijalla 6 900.

Auno-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Auno on lyhyt nimi.

Auno on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Auno ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1945–1993

Sana Auno esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Auno

Auno (paikannimi)

Auno on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on saari sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Auno jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Auno-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Etunimi Auno

Auno on myös etunimi. Vuonna 2016 Auno oli yhtenä etunimenä 185 miehellä. Juuri etunimenä Auno onkin yleisempi, sillä samaan aikaan se oli vain 95 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Auno-suku ulkomailla

Ruotsissa Auno oli 22 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Norjassa Auno oli 20 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

952220
Auno Pohjolassa

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ауно tarkoittaa nimeä Auno. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Aune Auno tai Aunus Auno.

Samankaltaisia nimiä kuin Auno

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Auno i Finland. Surname Auno in Finland.

©Tuomas Salste