Auramo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Auramo

Auramo on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Auramo-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 139

v. 2015 140

v. 2016 137

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Auramo on noin sijalla 5 200.

Auramo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Auramo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Auramo on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Auramo on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Auramo ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 11 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Auramo-nimisiä on 137.

Asuinpaikat 1939–1958

Asuinpaikkoja
1939–1958

Auramo-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 6 Auramon asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1914–1941
Lakanneet yritykset
perust. 1945–1985

Sana Auramo tai Auramon esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Auramo

Auramo (paikannimi)Katuosoitteissa

Auramo on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 5 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on rakennus sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Auramo jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Auramo esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Auramontie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Auramo-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Аурамо tarkoittaa nimeä Auramo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Aura Auramo tai Aurelio Auramo.

Samankaltaisia nimiä kuin Auramo

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: auramo.com, auramo.eu, auramo.fi, auramo.info, auramo.name, auramo.net, auramo.org, auramot.com, auramot.eu, auramot.fi, auramot.info, auramot.name, auramot.net, auramot.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Auramo i Finland. Surname Auramo in Finland.

©Tuomas Salste