Barner-Rasmussen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Barner-Rasmussen

Barner-Rasmussen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Barner-Rasmussenien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 20

v. 2016 21

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Barner-Rasmussen on noin sijalla 21 000.

Barner-Rasmussen-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Barner-Rasmussen on melko pitkä nimi. Nimessä on vierasperäinen kirjain (b). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Barner-Rasmussen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Barner-Rasmussen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Barner-Rasmussenit ulkomailla

Tanskassa Barner-Rasmussen on ollut 9 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Baran Barner-Rasmussen tai Barbi Barner-Rasmussen.

Samankaltaisia nimiä kuin Barner-Rasmussen

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Barner-Rasmussen i Finland. Surname Barner-Rasmussen in Finland.

©Tuomas Salste