Berggrén: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Berggrén

Berggrén on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Berggrénien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 30

v. 2016 31

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Berggrén on noin sijalla 16 000.

Berggrén-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimessä on vierasperäisiä kirjaimia (b, é). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Berggrén on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Berggrén ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimestä on olemassa variantti Berggren. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Berggrénit ulkomailla

Ruotsissa Berggrén oli 18 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Norjassa Berggren oli 351 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

3118351
Berggrénit Pohjolassa

Espanjassa oli vuonna 2014 yhteensä 44 henkeä, joiden sukunimi oli BERGGREN.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 2 527 henkeä, joiden sukunimi oli BERGGREN.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 25 henkeä, joiden sukunimi oli BERGGREN.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Berk Berggrén tai Berit Berggrén.

Samankaltaisia nimiä kuin Berggrén

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: berggren.com, berggren.eu, berggren.fi, berggren.info, berggren.net, berggren.org, berggren.name. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Berggrén i Finland. Surname Berggrén in Finland.

©Tuomas Salste