Bexar: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Bexar

Bexar on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Bexar-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 102

v. 2015 105

v. 2016 104

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Bexar on noin sijalla 6 500.

Nimessä on vierasperäisiä kirjaimia (b, x). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Bexar on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Bexar ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Bexar on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Bexar on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Bexar ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 42 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Bexar-nimisiä on 104.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1965–1987

Sana Bexar esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Bexar

Bexar (paikannimi)

Bexar on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on kylä/kaupunginosa/kulmakunta.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Bexar jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Bexar-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Bexar-suku ulkomailla

Ruotsissa Bexar oli 37 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: bexar.com, bexar.fi, bexar.info, bexar.net, bexar.org, bexar.eu, bexar.name. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Bexar i Finland. Surname Bexar in Finland.

©Tuomas Salste