Biskop: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Biskop

Biskop on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Biskop-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 119 max

v. 1990 126

v. 2014 155

v. 2015 153

v. 2016 153

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Biskop on noin sijalla 4 800.

Biskop päättyy p-kirjaimeen, mikä on Suomessa harvinaista. Nimessä on vierasperäinen kirjain (b). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Sanan biskop merkitys on 'piispa'. Jokin muukin merkitys saattaa tulla kyseeseen.

Biskop on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Biskop ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1965–1978
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Biskop esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Biskop

Biskop (paikannimi)Katuosoitteissa

Biskop on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Biskop jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Biskop esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Biskop Tomas torg, Biskops Sandören, Biskopsgatan, Biskopsgården, Biskopsparken, Biskopsplatsen, Biskopsporten, Biskopsvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Biskop-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Biskop-suku ulkomailla

Ruotsissa Biskop oli 11 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: biskop.com, biskop.eu, biskop.fi, biskop.info, biskop.name, biskop.net, biskop.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Biskop i Finland. Surname Biskop in Finland.

©Tuomas Salste