Bjondahl: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Bjondahl

Bjondahl on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Bjondahlien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 23

v. 2016 23

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Bjondahl on noin sijalla 20 000.

Bjondahl-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (b). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Bjondahl on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Bjondahl ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Bjondahl osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Bjondahl esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Bjondahlintie, Bjondahlsvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Bjondahl i Finland. Surname Bjondahl in Finland.

©Tuomas Salste