Björkskog: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Björkskog

Björkskog on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Björkskogien määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1990 236

v. 2014 383

v. 2015 391

v. 2016 394

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Björkskog on noin sijalla 2 100.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (b). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Björkskog on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Björkskog ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Björkskog on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Björkskog on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Björkskog ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 186 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Björkskogeja on 394.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1951–1996
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Björkskog tai Björkskogin esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Björkskog

Björkskog (paikannimi)Katuosoitteissa

Björkskog on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Björkskog jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Björkskog esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Björkskogsvägen. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Björkskog-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Björkskogit ulkomailla

Ruotsissa Björkskog oli 57 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Nimi kirjoitetaan joskus Bjorkskog tai Bjoerkskog, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Björn Björkskog.

Samankaltaisia nimiä kuin Björkskog

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: bjorkskog.com, bjorkskog.fi, bjorkskog.net, bjorkskog.eu, bjorkskog.info, bjorkskog.name, bjorkskog.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Björkskog i Finland. Surname Björkskog in Finland.

©Tuomas Salste