Boholm: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Boholm

Boholm on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Boholmien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 34

v. 2016 33

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Boholm on noin sijalla 15 000.

Boholm-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (b). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Boholm on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Boholm ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1916

Sana Boholm esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Boholm osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Boholm esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Boholminkuja, Boholmintie, Boholmsgränd, Boholmsgränden, Boholmsvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Boholmit ulkomailla

Ruotsissa Boholm oli 219 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Norjassa Boholm oli 63 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tanskassa Boholm on ollut 15 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

332191563
Boholmit Pohjolassa

Samankaltaisia nimiä kuin Boholm

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Boholm i Finland. Surname Boholm in Finland.

©Tuomas Salste