Boije af Gennäs: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Boije af Gennäs

Boije af Gennäs ("bojjeavjennees") on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Boije af Gennäs ‑nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 24

v. 2016 25

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Boije af Gennäs on noin sijalla 19 000.

Boije af Gennäs ‑nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimellä on historiaa, sillä Boije af Gennäs on aatelisnimi. Sukunimi-infon tiedossa ei ole, olisiko suvussa muitakin kuin aatelisia haaroja.

Verrattuna muihin sukunimiin Boije af Gennäs on melko pitkä nimi. Nimessä on vierasperäisiä kirjaimia (b, f). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Boije af Gennäs on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Boije af Gennäs ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Boije af Gennäs ‑suku ulkomailla

Ruotsissa Boije af Gennäs oli 54 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Tiesitkö, että...

Nimi kirjoitetaan joskus Boije af Gennas tai Boije af Gennaes, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: boije-af-gennas.com, boijeafgennas.com, boije-af-gennas.eu, boijeafgennas.eu, boije-af-gennas.fi, boijeafgennas.fi, boije-af-gennas.info, boijeafgennas.info, boije-af-gennas.name, boijeafgennas.name, boije-af-gennas.net, boijeafgennas.net, boije-af-gennas.org, boijeafgennas.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Boije af Gennäs i Finland. Surname Boije af Gennäs in Finland.

©Tuomas Salste