Bonde: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Bonde

Bonde on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Bondein lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 53

v. 2015 54

v. 2016 54

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Bonde on noin sijalla 11 000.

Bonde-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (b). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Bonde on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Bonde ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1975
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Bonde esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Bonde

Bonde (paikannimi)Katuosoitteissa

Bonde on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 7 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Bonde jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Bonde esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Bondegatan, Bondentie, Bondevägen, Nedre Bondevägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Bonde-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Bondet ulkomailla

Ruotsissa Bonde oli 501 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Norjassa Bonde oli 177 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tanskassa Bonde on ollut 2 999 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

545012999177
Bondet Pohjolassa

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 924 henkeä, joiden sukunimi oli BONDE.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 33 henkeä, joiden sukunimi oli BONDE.

Samankaltaisia nimiä kuin Bonde

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Bonde i Finland. Surname Bonde in Finland.

©Tuomas Salste