Bono: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Bono

Bono on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Bono-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 26

v. 2016 27

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Bono on noin sijalla 18 000.

Bono-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Bono on lyhyt nimi. Nimessä on vierasperäinen kirjain (b). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Bono on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Bono ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 2006
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Bono esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Bono-suku ulkomailla

Ruotsissa Bono oli 19 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Espanjassa oli vuonna 2014 yhteensä 4 528 henkeä, joiden sukunimi oli BONO.

Tšekissä Bono oli 5 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 3 379 henkeä, joiden sukunimi oli BONO.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 103 henkeä, joiden sukunimi oli BONO.

Samankaltaisia nimiä kuin Bono

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Bono i Finland. Surname Bono in Finland.

©Tuomas Salste