Borén: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Borén

Borén on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Borénien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 171

v. 2015 174

v. 2016 174

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Borén on noin sijalla 4 300.

Nimessä on vierasperäisiä kirjaimia (b, é). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Borén on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Borén ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimestä on olemassa variantti Boren. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1995
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Borén esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Borénit ulkomailla

Ruotsissa Borén oli 654 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Norjassa Boren oli 16 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tanskassa Borén on ollut 13 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

1746541316
Borénit Pohjolassa

Espanjassa oli vuonna 2014 yhteensä 120 henkeä, joiden sukunimi oli BOREN.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 7 232 henkeä, joiden sukunimi oli BOREN.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Bore Borén tai Borghild Borén.

Samankaltaisia nimiä kuin Borén

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: boren.com, boren.eu, boren.info, boren.org, boren.fi, boren.name, boren.net. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Borén i Finland. Surname Borén in Finland.

©Tuomas Salste