Brännbacka: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Brännbacka

Brännbacka on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Brännbackojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 160

v. 2015 160

v. 2016 162

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Brännbacka on noin sijalla 4 500.

Nimessä on vierasperäisiä kirjaimia (b, c). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Brännbacka on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Brännbacka ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Brännbacka on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Brännbacka on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Brännbacka ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 37 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Brännbackoja on 162.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1979–1981
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Brännbacka esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Brännbacka

Brännbacka (paikannimi)Katuosoitteissa

Brännbacka on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 8 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, maastokohde sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Brännbacka jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Brännbacka esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Brännbackantie, Brännbackavägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Brännbacka-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Brännbackat ulkomailla

Ruotsissa Brännbacka oli 27 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Nimi kirjoitetaan joskus Brannbacka tai Braennbacka, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Brännbacka

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: brannbacka.com, brannbacka.eu, brannbacka.fi, brannbacka.info, brannbacka.name, brannbacka.net, brannbacka.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Brännbacka i Finland. Surname Brännbacka in Finland.

©Tuomas Salste