Brännkärr: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Brännkärr

Brännkärr on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Brännkärr-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 116

v. 2015 117

v. 2016 117

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Brännkärr on noin sijalla 5 900.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (b). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Brännkärr on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Brännkärr ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Brännkärr on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Brännkärr on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Brännkärr ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 57 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Brännkärr-nimisiä on 117.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1924–1928
Lakanneet yritykset
perust. 1977–1983

Sana Brännkärr esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Brännkärr

Brännkärr (paikannimi)Katuosoitteissa

Brännkärr on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 10 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, maastokohde, metsäalue, pelto/niitty sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Brännkärr jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Brännkärr esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Brännkärrstigen, Brännkärrsvägen, Brännkärrvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Brännkärr-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Brännkärr-suku ulkomailla

Ruotsissa Brännkärr oli 41 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Nimi kirjoitetaan joskus Brannkarr tai Braennkaerr, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Brännkärr

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: brannkarr.com, brannkarr.eu, brannkarr.fi, brannkarr.info, brannkarr.name, brannkarr.net, brannkarr.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Brännkärr i Finland. Surname Brännkärr in Finland.

©Tuomas Salste