Byggmästar: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Byggmästar

Byggmästar on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Byggmästar-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 225

v. 2015 231

v. 2016 232

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Byggmästar on noin sijalla 3 400.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (b). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Byggmästar on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Byggmästar ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Byggmästar on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Byggmästar on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Byggmästar ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 98 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Byggmästar-nimisiä on 232.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1909
Lakanneet yritykset
perust. 1982–2003

Sana Byggmästar esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Byggmästar

Byggmästar (paikannimi)Katuosoitteissa

Byggmästar on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on kylä/kaupunginosa/kulmakunta.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Byggmästar jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Byggmästar esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Byggmästarvägen. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Byggmästar-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Nimi kirjoitetaan joskus Byggmastar tai Byggmaestar, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: byggmastar.com, byggmastar.fi, byggmastar.eu, byggmastar.info, byggmastar.name, byggmastar.net, byggmastar.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Byggmästar i Finland. Surname Byggmästar in Finland.

©Tuomas Salste