Casagrande: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Casagrande

Casagrande on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Casagrande-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 100

v. 2015 102

v. 2016 103

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Casagrande on noin sijalla 6 500.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (c). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Casagrande on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Casagrande ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1907–1942
Lakanneet yritykset
perust. 1945–2002

Sana Casagrande esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Casagrande-suku ulkomailla

Ruotsissa Casagrande oli 10 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Espanjassa oli vuonna 2014 yhteensä 139 henkeä, joiden sukunimi oli CASAGRANDE.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 1 236 henkeä, joiden sukunimi oli CASAGRANDE.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 122 henkeä, joiden sukunimi oli CASAGRANDE.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Casandra Casagrande tai Casmir Casagrande.

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: casagrande.com, casagrande.eu, casagrande.fi, casagrande.info, casagrande.net, casagrande.org, casagrande.name. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Casagrande i Finland. Surname Casagrande in Finland.

©Tuomas Salste