Clayhills: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Clayhills

Clayhills on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Clayhills-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 38

v. 2016 38

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Clayhills on noin sijalla 14 000.

Clayhills-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (c). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Clayhills on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Clayhills ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1897–1931
Lakanneet yritykset
perust. 1959–2002

Sana Clayhills esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Clayhills osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Clayhills esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Clayhillsvägen. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Clas Clayhills tai Clara Clayhills.

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Clayhills i Finland. Surname Clayhills in Finland.

©Tuomas Salste