Danielsbacka: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Danielsbacka

Danielsbacka on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Danielsbackojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 74

v. 2015 72

v. 2016 73

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Danielsbacka on noin sijalla 8 500.

Danielsbacka-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Danielsbacka on melko pitkä nimi. Nimessä on vierasperäisiä kirjaimia (b, c). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Danielsbacka on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Danielsbacka ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Danielsbacka on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Danielsbacka on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Danielsbacka ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 23 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Danielsbackoja on 73.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1984

Sana Danielsbacka esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Danielsbacka

Danielsbacka (paikannimi)Katuosoitteissa

Danielsbacka on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Danielsbacka jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Danielsbacka esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Danielsbackantie, Danielsbackavägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Danielsbacka-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Danielsbackat ulkomailla

Ruotsissa Danielsbacka oli 12 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Daniel Danielsbacka tai Daniela Danielsbacka.

Samankaltaisia nimiä kuin Danielsbacka

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Danielsbacka i Finland. Surname Danielsbacka in Finland.

©Tuomas Salste