Davidila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Davidila

Davidila on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Davidila-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 61

v. 2015 62

v. 2016 62

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Davidila on noin sijalla 9 600.

Davidila-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Davidila on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Davidila ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Davidila on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Davidila on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Davidila ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 25 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Davidila-nimisiä on 62.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa David Davidila tai Davina Davidila.

Samankaltaisia nimiä kuin Davidila

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Davidila i Finland. Surname Davidila in Finland.

©Tuomas Salste