De la Chapelle: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä de la Chapelle

De la Chapelle ("döla šapell") on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

De la Chapelle ‑nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 33

v. 2016 33

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla de la Chapelle on noin sijalla 15 000.

De la Chapelle ‑nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimellä on historiaa, sillä de la Chapelle on aatelisnimi. Sukunimi-infon tiedossa ei ole, olisiko suvussa muitakin kuin aatelisia haaroja.

Verrattuna muihin sukunimiin de la Chapelle on melko pitkä nimi. Nimessä on vierasperäinen kirjain (c). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

De la Chapelle on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen de la Chapelle ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: delachapelle.com, delachapelle.eu, delachapelle.fi, de-la-chapelle.net, delachapelle.net, de-la-chapelle.com, de-la-chapelle.eu, de-la-chapelle.fi, de-la-chapelle.info, delachapelle.info, de-la-chapelle.name, delachapelle.name, de-la-chapelle.org, delachapelle.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet de la Chapelle i Finland. Surname de la Chapelle in Finland.

©Tuomas Salste