Djupsjöbacka: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Djupsjöbacka

Djupsjöbacka on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Djupsjöbackojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 101

v. 2015 101

v. 2016 102

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Djupsjöbacka on noin sijalla 6 600.

Verrattuna muihin sukunimiin Djupsjöbacka on melko pitkä nimi. Nimessä on vierasperäisiä kirjaimia (b, c). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Djupsjöbacka on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Djupsjöbacka ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1979–1980

Sana Djupsjöbacka esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Djupsjöbacka

Djupsjöbacka (paikannimi)Katuosoitteissa

Djupsjöbacka on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on kylä/kaupunginosa/kulmakunta.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Djupsjöbacka jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Djupsjöbacka esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Djupsjöbackan, Djupsjöbackantie, Djupsjöbackavägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Djupsjöbacka-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Djupsjöbackat ulkomailla

Ruotsissa Djupsjöbacka oli 25 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Nimi kirjoitetaan joskus Djupsjobacka tai Djupsjoebacka, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Djupsjöbacka

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: djupsjobacka.com, djupsjobacka.fi, djupsjobacka.eu, djupsjobacka.info, djupsjobacka.name, djupsjobacka.net, djupsjobacka.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Djupsjöbacka i Finland. Surname Djupsjöbacka in Finland.

©Tuomas Salste