Djupsund: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Djupsund

Djupsund on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Djupsundien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 39

v. 2016 38

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Djupsund on noin sijalla 14 000.

Djupsund-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Djupsund on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Djupsund ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1924
Lakanneet yritykset
perust. 1950–1953

Sana Djupsund esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Djupsund

Djupsund (paikannimi)Katuosoitteissa

Djupsund on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 6 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, suo, talo sekä vesialue.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Djupsund jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Djupsund esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Djupsund, Djupsundintie, Djupsundsvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Djupsund-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Djupsundit ulkomailla

Ruotsissa Djupsund oli 11 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Samankaltaisia nimiä kuin Djupsund

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Djupsund i Finland. Surname Djupsund in Finland.

©Tuomas Salste